BBTonline - Postbus 655 - 4870 AR Etten-Leur

(076) 504 04 32 info@bbtonline.nl

Sprookje of realisme?

Over de komende Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen waarbij de Kwaliteitsborger een belangrijke positie gaat innemen, zijn de meningen sterk verdeeld.

Je ziet dat men voornamelijk de nadelen ziet en dat maar weinig mensen de voordelen en zeker de mogelijkheden zien die er gaan komen.

De toekomst zal het ons gaan leren, maar we kunnen al wel kijken of het nu sprookjes zijn of dat het toch realisme is. Bij het bovenstaande plaatje staat een opsomming van enkele voordelen die naar onze mening van toepassing gaan zijn. We zijn ook erg benieuwd naar uw mening en hoe de verschillende disciplines hier tegen aan kijken.

Onze conclusie is dan ook dat door de komst van de Wetswijziging en de Kwaliteitsborger er zeker grote veranderingen plaats gaan vinden. Is het niet werk gerelateerd dan is het wel de “mindsetting”.  Ons streven is dat partijen kansen en mogelijkheden gaan zien met betrekking tot deze Wet en daarmee aan de slag gaan.

 

Afbeelding2.1

Een mooie kans en zeker een mogelijkheid hierbinnen is dat men de rol van Kwaliteitsborger zelf gaat oppakken. De optimale methodiek die hierbij ingezet kan worden, is de toetsingsmethodiek BBTonline. Een andere optie is dat u en/of uw organisatie de kennis en kunde vanuit Buro BOV hiervoor gaat inzetten. Buro BOV biedt tal van faciliteiten om u en uw organisatie te ondersteunen c.q. te begeleiden binnen het proces van Kwaliteitsborging.

Een gesprek over Kwaliteitsborging of de Kwaliteitsborger gaan wij dan ook graag met u aan.

Voor meer info:
www.bov.nl
www.bbtonline2.nl