BBTonline - Postbus 655 - 4870 AR Etten-Leur

(076) 504 04 32 info@bbtonline.nl

Roadshow 2015 afgesloten

De afgelopen 2 maanden hebben we vanuit BBTonline, Buro BOV, ROWIQ Advies en Office In a Box op een 5-tal locaties (Veldhoven, Heerenveen, Hilversum, Deventer en Breda) diverse presentaties gehouden over het laatste nieuws met betrekking tot de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen. Tevens is besproken welke toekomstige instrumenten hiervoor te gebruiken zijn en wat de rol van de Kwaliteitsborger zal gaan worden. Daarnaast is de toetsingsmethodiek BBTonline toegelicht en hoe u het documentenbeheer efficiënter (in de Cloud) kunt inrichten.

Over de opkomst zijn we zeer tevreden, alle disciplines van het bouwproces waren vertegenwoordigd. Na deze presentaties hebben we vastgesteld dat de meningen over de komende veranderingen verschillend zijn. De één ziet het positief in en verwacht daarbij zeker mogelijkheden, terwijl de ander sceptisch is en het eerst allemaal wel eens wil zien. Ook zijn er die vinden dat het geld gaat kosten en zich afvragen wie dat allemaal moet gaan betalen, terwijl anderen denken dat het geld gaat opleveren omdat processen efficiënter gaan lopen en zaken beter worden gedocumenteerd. Kortom de meningen waren verdeeld.

Onze doelstelling was om u op de hoogte te brengen van het laatste nieuws en wat de mogelijkheden voor u zijn. Gezien de resultaten vanuit de enquête die de deelnemers na afloop van de bijeenkomst in hebben gevuld, kunnen we stellen dat onze missie geslaagd is. Met een response van 78% van de deelnemers die de moeite genomen om de enquête in te vullen, zijn we beoordeeld met een gemiddelde van 7,3.

Maar we zijn er nog lang niet en we willen dat de markt er gewoon klaar voor is als de Wet (waarschijnlijk) op 1 januari 2017 in werking treedt.

Laat u daarom goed informeren en zeker over wat uw mogelijkheden zijn. Neem dan contact met ons op:

BBTonline

Buro BOV

ROWIQ Advies

Office In a Box